Hotel Llop Gris

Inici / Hotels / Hotel Llop Gris
Hotel Llop Gris Hotel Llop Gris

Direcció

Hotel Llop Gris
AD100 - El Tarter

Contacte

Tel: +(376) 751 515
E-mail: info@llopgris.com


Hotel Llop Gris PRESENTACIÓ

Idealment situat al cor dels Pirineus, a El Tarter, Andorra, a 1700 m d’altitud entre riu i muntanya, al Hotel Llop Gris us acollim en un entorn privilegiat per la practica d’esports de muntanya tant al l’estiu com al hivern amb família, amb parella, amb amics o amb companys de feina.

Som un hotel familiar ubicat a peu de pistes de l’estació de Grand Valira a El Tarter. Les nostres habitacions equipades amb banys complets, televisió, caixa forta, telèfon i connexió WIFI ofereixen vistes a la muntanya, al riu o a les taulades. Podreu gaudir de la nostra piscina climatitzada interior, d’una sauna, d’una banyera d’hidromassatges, d’uns amplis salons de lectura i de descans i d’un bar que serveix tot tipus de begudes. Per els mes esportius, trobareu un gimnàs equipat, una pista d’Esquaix, un espai per guardar les bicicletes i els esquís. Durant la temporada de esquí, dos botigues de lloguer de material d’esquí i snowboard ofereixen el millor material del moment.

Sabem que per aquelles persones que comparteixen les seves vides amb una mascota, es difícil trobar un lloc per a elles quan es marxa de vacances. Es per això que al Hotel Llop Gris, les acceptem. Cada espai del Hotel Llop Gris està impregnat de records de família, d’una decoració tradicional de alta muntanya que recorda el pas del temps.

Gastronomía, compromís mediambientalAL COR DELS PIRINEUS

Hotel Llop gris

La nostra gastronomía

El Hotel Llop Gris disposa d’un restaurant amb cuina tradicional de temporada. Oferim plats vegetarians sota demanda. Durant la temporada d’hivern podreu gaudir d’unes boníssimes Fondues o Raclettes. Durant els dies mes calents, una espectacular terrassa amb vistes a la muntanya marcaran el final d’un dia fabulós.

Hotel Llop gris

Compromís mediambiental

Al Llop Gris, ens preocupem per el futur del nostre planeta i de les generacions futures. Li oferim la possibilitat d’allotjar-se dins d’una ubicació fantàstica tot i contribuint en un entorn mes sostenible. El nostre objectiu es protegir el medi ambient, utilitzant menys energia, reduint el consum d’aigua, minimitzant l’ús de productes químics, intentant reduir l’ús de plàstics, controlant l’origen i la qualitat dels productes que servim y assegurant que el transport cap i des de el hotel es mantingui al mínim.

Hotel Llop gris

Des de 1991HISTÒRIA

L’hotel Llop Gris, es una historia de família. Va néixer de la ment i mans del Marc Aleix, l’any 1991 amb la idea de crear un espai on els visitants poguessin passar les seves vacances dins del mateix establiment, un espai on poguessin passar el dia fent activitats i gaudint d’un servei de qualitat i de proximitat.

Avui en dia, son Nahami i Arami, les filles del Marc, que dirigeixen l’establiment seguint la mateixa filosofia que la del inici. És un compromís diari important que també inclou la formació i la motivació constant del equip, composat per persones que treballen amb passió i dedicació.