Hotel l'Ermita B&B

Inici / Hotels / Hotel l'Ermita B&B
Hotel l'Ermita B&B Hotel l'Ermita B&B

Direcció

Crta General 35
AD100 - Meritxell - Principat d’Andorra

Contacte

Tel: +(376) 751 050
Fax: +(376) 852 510
E-mail: info@hotelermita.com


Hotel l'Ermita B&B PRESENTACIÓ

L’Hotel l’Ermita B&B és el lloc ideal per desconnectar i descansar en tota tranquil·litat. Farem tot el nostre possible perquè el menor detall faciliti l’èxit de la seva estada, i procurarem que es trobin com a casa, en un ambient familiar i acollidor.

L’hotel està format per 23 habitacions amb estil de muntanya. Poden ser individuals, dobles, i també familiars (fins a 6 persones) i algunes d’elles amb altells per als nens de + 5 anys. Disposen totes d’unes vistes meravelloses sobre les muntanyes d’Andorra… en realitat tot el necessari per a una agradable estada.

L’hotel esta situat just a prop de la Basílica de Meritxell, el monument mes gran i emblemàtic d’Andorra. Ens permet un accés fàcil al centre ciutat al mateix temps que al domini esquiable de Grandvalira, un màxim de tranquil·litat en el vell mig del poblet de Meritxell. Els propietaris de l’hotel, el Jean-Philippe i l’Elisabet, s’ocuparan personalment de que la vostra estada sigui inoblidable.

Ermita

Des de 1996HISTÒRIA

L’Hotel l’Ermita B&B va ser construït al 1996, en el petit poblet de Meritxell, just al costat del Santuari de Meritxell , que des del 8 de setembre del 2017 va ser declarat Basílica. L’1 de febrer del 1999, aquest petit Hotel familiar de 23 habitacions, on cada client és un hoste únic, va ser adquirit per l’Elisabet i el Jean Philippe, una parella d’hotelers formats a l’Escola d’Hoteleria de Lausanne.

Molt aviat farà 20 anys que ells són els feliços propietaris d’aquest establiment de 3 estrelles. Cada any ells han estat constantment renovant i actualitzant l’Ermita. No és fins el 2016, quan es va efectuar una renovació total de l’Hotel, amb la finalitat d’esdevenir un hotel acollidor, modern i orientat al turisme familiar, amb habitacions espaioses, podent allotjar fins a 6 persones.