Exigencia de qualitat

L’Associació Autèntics Hotels d’Andorra és el resultat de posar en comú criteris exigents de qualitat per acollir i tractar el client als nostres establiments. Hospitalitat, amabilitat i confort són la nostra fita.
“Benvinguts!”

PDF per descarregar:

Més de 600 punts de control, Descarregar la nostra Carta de Qualitat, feu clic aqui: Carta Qualitat

Reunits sota una mateixa passió, « el client », el hotelers del agrupament « AUTENTICS HOTELS ANDORRA » adhereixen tots a una carta de qualitat que es el reflex de la seva « experiència » en Hosteleria i de les seves « habilitats » pel que fa a la recepció.
Tots els hotels del agrupament son independents y dirigits per famílies d’una llarga experiència en el sector hoteler i preocupats pel benestar del client durant tota la durada de la seva estada. La acollida és sempre càlida per tant de que’l client se senti com a « casa seva » en el hotel que ha escollit i per que la seva estància esdevingui un meravellós record.

L’equipament y els serveis hotelers


Els hotelers del agrupament garanteixen :
- Establiments de « mida humana ».
- Instal·lacions modernes i adaptades a les estàncies a la muntanya, estiu com hivern.
- Equipaments còmodes mantinguts amb atenció.
- Serveis hotelers facilitant la vida del client : reactivitat y bona adaptació dels equips a les necessitats i expectatives dels clients…

La restauració


Hotelers, però també restauradors, els membres del agrupament es comprometen a :
- Fer descobrir als seus clients els productes y receptes locals.
- Elaborar una cuina senzilla però gustosa, amb ingredients frescos.

La descoberta del territori


Tots els hotelers son « nens del país » i coneixen perfectament el seu territori. Son feliços de fer-vos compartir la seva passió del principat d’Andorra i sabent recomanar-vos:
- Les excursions, els camins els més pintorescs.
- Les visites més interessants.
- Les activitats les mes apassionants.
- Els companys per la pràctica d’alguns esports.

La acollida dels infants


En els hotels del grup AHA, els nens son reis :
- Acollida personalitzada amb regal de benvinguda.
- Menjars adaptats.
- Activitats i/o equipaments adaptats a disposició.

Respecte del medi ambient


Andorra compta amb un medi ambient preservat i banyat pel sol. La muntanya es bella i cada hoteler del agrupament es compromet a seguir una política medi ambiental permetin així al client de romandre en un territori conscient de la natura i del ben estar dels turistes.

N.B : Aquesta « carta de qualitat » està declinada en « qualitat de referència » amb més de 600 punts de control a partir dels quals els establiments signataris de la carta son auditats cada any per una empresa especialitzada.